2011. június 7., kedd

Farkas Úr ismerkedik - sablon levél puhakardú szűzratyiknak

Szia kedves „Dani”!
Szeretem a konvenciókon átívelő, tartalmas, finom, érzéki, de szenvedélyes hosszan tartó szeretkezéseket.. Imádom és csodálom a női nemet, a nőket. Szerintem a világ leggyönyörűbb, és ugyanakkor legváltozatosabb teremtményei. Nincs belőlük két egyforma, és mindegyikükben megvan a nőiesség szépsége, titokzatossága. Szeretem kielégíteni őket, örömöt szerezni nekik, mindenféle lehetséges módon. Élvezem, ha élveznek. Nyitott vagyok minden elképzelésre, új dolgok közös felfedezésére, kitalálására. Sok kipróbált és bevált, illetve még ki nem próbált, csak elképzelés szintjén létező lehetőség áll rendelkezésünkre, akár a „perverzió” határait feszegetve is. Szexuális kultúrám határai igen tágak. Kedvelem többek közt az orális játékokat, az érzéki kényeztetés minden formáját. Mindez természetesen közös megegyezésen alapulva, figyelembe véve a partner szexuális igényeit, elvárásait, kívánságait valamint tiszteletben tartva szexuális vágyai korlátait. Lehetőleg egy hosszú távú, de laza, kötetlen kapcsolatot keresek, ami kimeríti a barátság, a szexuális társ, a szerető fogalmát, de egy rövid románctól sem riadok vissza. Fontos számomra, és szerintem minden kapcsolat számára az intellektuális hullámhosszok azonossága, a megfelelő színvonalú beszélgetés, illetve adott pillanatokban a csend élvezete. A női nem iránti imádatom, a partner iránti nyitottságom, érzékiségem tükre képen leírok egy lehetőséget a kényeztetésedre, melyből nem feltétlenül kell messzemenő következtetéseket levonnod, ez csak egy variáció a sok közül. Remélem tetszeni fog, de még inkább remélem, hogy az egyéniségem, vagyis én fogok tetszeni neked.

Egy szobában vagyunk. A félhomályba a függönyön át beszűrődő fény sejtelmesen szóródik szét gyönyörű mezítelen testeden, ahogyan hason fekszel az ágyon. A szoba levegőjét a narancs és fahéj illata hatja át, ami a langyosan simogató olajból árad, melyet széttárt lábaid közé térdelve a hátadra csepegtetek. Egészen fönt kezdem a tarkódnál, és cseppenként haladok lefelé a gerinced mentén, csigolyáról-csigolyára. Néhány ponton a finom bőröd megrezdül a lecseppenő olajtól összeránduló izmocskák hatására. Az ágyékodhoz érve hagyom, hogy a cseppecskék kis patakká alakuljanak, és a lejtőn lassan lecsorduljon be a fenekedbe, majd folyócskává duzzadva tovább, egyre gyorsabban be a szeméremajkaid közé, be a lyukba és onnan ki a csiklódra egészen addig még mindenhová bőségesen nem jut. Az újaimmal finoman, de határozottan elkezdem szétteríteni hátadon az olajcseppeket, hogy a bőrödet mindenhol befedje. A vállizmaidtól elindulva körkörös mozdulatokkal haladok a bordáid mentén, néha kezemet lecsúsztatva az oldaladra, érintve érzéki melleidet. A finom erotikus masszástól egyre inkább ellazuló tested átveszi a kezem által diktált ritmust, és mikor a fenekedhez érek, már együtt mozog avval. Ekkor a kezeim masszírozó szerepét már az arcom, ajkaim, helyettesítik, melyet a sikamlós testeden körbe-körbe mozgatok, haladva egyre lefelé a gyönyörű ívek mentén, a popsi dombocskáin le a belső combodig s föl a kisebbik lyukig, ahol néha megállva, nyelvem elidőz, majd indul lefelé a mélységbe a végcél felé, behatolva a szeméremajkak közé végigsimítva a már meredező csiklót, s rajta megfordulva indul visszafelé. Fenekedet egyre gyorsuló ütemben mozgatod föl-le, törekedve arra, hogy a genitáliák minél nagyobb felületen érintkezzenek ajkaimmal és nyelvemmel. Tesszük ezt mindaddig, még a klitorális orgazmus csúcsára nem jutsz. Ekkor gyönyörű testedre csúszom és hátulról az ellazult, és kitágult vaginádba hatolok és a már előbb felvett ritmusban, immár együtt mozog a testünk, még el nem jutunk a csúcsra és mindkettőnkben szét nem árad a gyönyör érzése. Néhány percig így maradunk, és élvezzük a közös ellazulást. Ekkor hanyatt fordítalak, és kezdjük előröl az egészet, az olajjal, a simogatással, a finom masszírozással, majd ajkaim érintésével tested minden porcikáján, eljutva a legeldugottabb zugokig. Az olajjal keveredett testnedvek illatától és ízétől felajzva juttatlak el nyelvemmel a csúcsra, majd hatolok beléd és kéjes sóhajaid között, addig mozgok ütemesen sikamlós testeden, míg kőkemény péniszem a csúcsok csúcsára nem juttat.

Néhány szót magamról. 180/74 normál méretű borotvált, rövid hajú szürkéskék szemű, fehér bőrű, fiatalos egészséges 44 éves férfi vagyok. Rendszeresen sportolok, úszom. Tőled kb. 30 percnyire élek. Utazni tudok, az időmet én osztom be. Bocs, hogy csak az intim testrészemet ábrázoló képeim vannak feltöltve, de ez a visszaélések elkerülése miatt van így. Képet szívesen küldök, és várok, bár én a személyes találkozás varázsában hiszek, hiszen a partnerek intellektusát, érzéseit, vágyait csak így lehet megismerni. Inkább így alkosson valaki valós véleményt a másikról és döntsön jól, mint egy fénykép alapján rosszul. Várom mielőbbi válaszodat a canislupus66@gmail.com címre.


Puszi: Erdei Farkas

0 megjegyzés: